usein kysyttyä - yleistä

Miksi minun kannattaa tilata lattiani teiltä?
Olemme tehneet betonilattioita jo pitkään ja voimme hyvällä omalla tunnolla sanoa osaavamme asiamme. Lisäksi olemme monella saralla designbetonilattioiden ja betonipinnoitteiden pioneereja Suomessa. Sisustuksellisia designbetonilattioita olemme tehneet erittäin paljon, olemme markkinajohtaja Suomessa.
Tilasin designbetonilattian toiselta yritykseltä mutta lopputulos epäonnistui. Voitteko korjata lattiani tai tehdä sen uudestaan?
Kyllä, teemme muiden toteuttamien betonilattioiden korjauksia paljonkin.
Näkyviin jäävän betonilattian; designlattian tekeminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Voimme korjata lattian ja pintakäsitellän sen uudelleen. Jos lattia on epäonnistunut erittäin pahasti, tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi korjaukselle jää Elämyslattia+ betonipinnoite.
Voinko tilata designbetonilattian betonivalun muualta ja viimeistelyn teiltä?
Kyllä, monet asiakkaat tekevät juuri näin. Suosittelemme tilaamaan myös valun meiltä, sillä silloin voitte varmistua että lopputuloksesta tulee juuri halutun kaltainen. Lisäksi jos haluatte lattiaan värisävyjä, värjäys tehdään yleensä jo valuvaiheessa.
Jos kuitenkin haluatte tilata valun muualta tai valu on jo tehty, huomioikaa että lattiavalun liippaus täytyy tehdä koneellisesti jotta pinta saadaan riittävän tasaiseksi ja tiiviiksi. Muistakaa myös betonin jälkihoito valun jälkeen, jotta betoniin tulevat halkeamat saadaan minimoitua.
Lattiamme on jo valettu ja liippaus on tehty käsin. Lattia ei ole täysin tasainen. Voinko saada lattiastani vielä designbetonilattian?
Kyllä, toteutustapoja on kaksi. Jos lattia on suhteellisen hyvälaatuinen siitä voidaan vielä tehdä Elämyslattia, hiottu ja pintakäsitelty betonilattia. Koneellisesti liipattuun lattiavaluun verrattuna betonilattian hiontaan ja pintakäsittelyyn täytyy varata enemmän aikaa ja rahaa jotta lopputuloksesta saadaan hyvä. Jos lattiassa on paljon epätasaisuuksia ainoa vaihtoehto on Elämyslattia+ pinnoite. Tällöin betonilattia tasoitetaan ensin ja sen jälkeen asennetaan Elämyslattia+ pinnoite.
Voinko saada hienon betonisen designlattian vanhaan asuntoon?
Kyllä, voimme toteuttaa hienon designbetonilattian myös vanhaan rakennukseen. Toteutus tehdään betonisella Elämyslattia+ pinnoitteella.
Pohjamateriaalina voi olla betoni, laatta tai puu. Parketti tai laminaatti täytyy purkaa ennen Elämyslattia+ pinnoitteen asennusta. Muut tarvittavat pohjatyöt ennen pinnoitteen asennusta riippuvat pohjamateriaalista.