elämyslattia+ mikrosementti pinnoitteella betoniset märkätilat ja kylpyhuoneet

Elämyslattia+ pinnoite

väri: betonin harmaa


Elämyslattia+ pinnoite

väri: betonin harmaa
Betoni on hieno sisustusmateriaali myös kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa. Elämyslattia+ pinnoitteella voidaan toteuttaa betonista kylpytilat, saunat ja kodinhoitohuoneet; kaikki märkätilat ja kosteat tilat joihin halutaan betonipinta. Tuotteesta käytetään markkinoilla myös nimeä Mikrosementti ja Mikrobetoni.

Kun märkätiloihin halutaan betonipintaa näkyviin, ainoastaan Elämyslattia+ pinnoite on mahdollinen vaihtoehto vesieristyksen vuoksi. Kosteissa tiloissa on asennettava vesieriste ja se voidaan asentaa 2-4mm paksun Elämyslattia+ pinnoitteen alle.

Elämyslattia+ pinnoitteella voidaan lattioiden ja seinien lisäksi pinnoittaa myös erilaisia muotoja, kuten esimerkiksi työtasot. Värivaihtoehtoina myös märkätiloissa on kaikki Elämyslattia+ värikartaston värisävyt.

Katso tästä värikartta

ELÄMYSLATTIA+ BETONIPINTA KOSTEISSA TILOISSA
  • erittäin moderni ja näyttävä vaihtoehto
  • vaihtoehto laatoitukselle kun halutaan jotain uutta ja erilaista
  • voidaan asentaa myös olemassa olevan laatoituksen päälle
  • lattian pintakäsittely voidaan tehdä siten että lattia ei ole liukas
  • laaja värivalikoima jokaiseen makuun

ELÄMYSLATTIA+ MÄRKÄTILOISSA TYÖVAIHEISTA
Elämyslattia+ betonipinnoite asennetaan suoraan vesieristeen päälle märkätiloissa. Vesieriste täytyy olla valmiiksi asennettuna ennen Elämyslattia+ pinnoitteen asennusta. Elämyslattia+ pinnoite voidaan asentaa myös olemassa olevan laatoituksen päälle esimerkiksi remonttikohteissa, jolloin säästetään remonttikuluissa kun vanhaa laatoitusta ei tarvitse erikseen purkaa. Lattian pintakäsittely voidaan toteuttaa siten, että lattia ei ole liukas kosteana.

Pyydä tarjous