Sisustusseinät betonista elämyslattia+ pinnoitteella

Elämyslattia+ pinnoite

väri: betonin harmaa


Elämyslattia+ pinnoite

väri: betonin harmaa

Oletko miettinyt miltä näyttäisi sisäseinä olohuoneessa tai makuuhuoneessa designbetonilla toteutettuna? Upealta, elävältä ja yksilölliseltä, juuri sinulle ja sinun makuusi tehtynä. Betoniseinän väri voidaan valita laajasta värikartastostamme muuhun sisustukseesi sopivaksi.

Betoni on saavuttanut suosiota sisustusmateriaalina ja seinämateriaalina se on yksilöllinen ja upea. Toteutamme designbetoniseinät Elämyslattia+ betonipinnoitteella, joka on 2-4mm paksu betonipinnoite. Pinnoite voidaan asentaa monien eri materiaalien päälle ja sen tarttuvuus ja pysyvyys eri materiaaleissa on erittäin luja.

Elämyslattia+ pinnoitteella voidaan seinien lisäksi pinnoittaa myös erilaisia muotoja, kuten esimerkiksi työtasot, portaat ja porraskäytävät. Myös kosteiden tilojen seinät voidaan toteuttaa Elämyslattia+ pinnoitteella. Värivaihtoehtoina myös seinissä on kaikki Elämyslattia+ pinnoitteen värikartaston värisävyt.

Katso tästä värikartta

ELÄMYSLATTIA+ BETONIPINTA SEINISSÄ
  • erittäin moderni ja näyttävä sisustusmateriaali seinissä
  • pinta on aina elävä ja yksilöllinen
  • voidaan pinnoittaa myös erilaisia muotoja kuten portaat ja työtasot
  • sopii myös märkätilojen seiniin
  • valmiin pinnoitteen paksuus on vain 2-4mm
  • laaja värivalikoima jokaiseen makuun

ELÄMYSLATTIA+ SEINISSÄ TYÖVAIHEISTA
Elämyslattia+ betonipinnoite voidaan asentaa useille eri seinämateriaaleille kuten betoni, kivi, laatta, kipsilevy, vanerilevy, puu jne. Seinäpintaan tehtävät valmistelut ennen Elämyslattia+ pinnoitteen asennusta riippuvat seinämateriaalista. Pinnoite toteutetaan kolmena ohuena kerroksena ja lopputulos on vain 2-4mm paksu näyttävä ja eläväinen betonipinnoite. Lopuksi betoniseinä viimeistellään pintakäsittelyaineilla.

Pyydä tarjous