yritysesittely

Pekka Carlson

Yrittäjä, P.Carlson Oy
Designbetonilattioita tekevä P.Carlson Oy on vuonna 2004 perustettu yhtiö. Aloitimme toimintamme vuonna 2004 toiminimellä ja yritystoiminnan kasvaessa muutimme yhtiömuodon osakeyhtiöksi. Tällä hetkellä työllistämme 10 henkilöä täysipäiväisesti.

Yrityksen idea lähti siitä kun yrityksen omistaja Pekka Carlson asui perheensä kanssa Minnesotassa Yhdysvalloissa ja teki töitä paikallisessa betoniyrityksessä. Takaisin Suomeen muuttaessaan Pekka huomasi että betonialalla ei hyödynnetty kaikkia toimintatapoja joita hän oli Yhdysvalloissa oppinut ja huomasi markkinaraon betonialalla osaavalle ja innovatiiviselle yritykselle. Pekka perusti oman yrityksen ja toiminta on ollut kasvujohteista alusta lähtien.

Olemme erikoistuneet lattiavaluihin, betonilattioihin ja designbetoniin. Hiottu ja pintakäsitelty betonilattia Elämyslattia on rekisteröity tuotemerkkimme ja päätuotteemme. Toinen tärkeä tuote on Elämyslattia+ betonipinnoite, joka sopii niin lattioihin, seiniin, portaisiin kuin märkätiloihinkin. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja toimipaikkamme on Haarajoella 40km Helsingin keskustasta.

Yrityksemme arvot ovat rehellisyys, laatu ja asiakaspalvelu.

Katso kuvia toteuttamistamme kohteista